Ravnsborgvej

Ravnsborgvej, 4600 Køge

Bygherre
Sydkystens Boligselskab, KAB
Entrepriseform
Totalentreprise
Arkitekt
ONV Arkitekter
Areal
7.291 m2
Scandi Byg har i Køge opført 70 almene familieboliger under AlmenBolig+-konceptet. I 2009 vandt vi én af de seneste års største boligopgaver i Danmark, AlmenBolig+, som vi nu har opført 7 steder rundt om i landet.

AlmenBolig+ er et forsøgsprojekt udviklet af KAB og godkendt af Velfærdsministeriet, som har til formål at etablere en ny generation af billige almene boliger.

På Ravnsborgvej er der tale om boliger i 2 etager på mellem 85 og 125 m2 i rækkehuse med små private haver og 6-10 boliger pr. boligstok. Uanset boligens størrelse er grundindretningen den samme med badeværelse og basiskøkken, mens resten er op til de nye beboere. Byggeriet fremstår med vedligeholdelsesvenlig beklædning af naturskiffer på facaderne, mørkegråt tagpap samt funktionelle vinduesskodder, der giver byggeriet et dynamisk udtryk. 

Udfordringen i AlmenBolig+ har været at udvikle et fleksibelt boligkoncept, der er billigt i både opførelse og drift, hvilket er lykkedes med Scandi Bygs løsning, der kan opføres fra 7.500 kr./m2.

Boligerne er bygget med rumstore moduler. Modulerne produceres på vores danske fabrik som færdige, velfungerende rum, som efterfølgende leveres på pladsen og opsættes på betonfundamenter.

Boligerne er udviklet med fokus på energi og bæredygtighed og er opført som lavenergiklasse 2015.

Kontakt os