Mangler vi dine kompetencer?

 

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv

Vi stiller krav til vores medarbejdere, men vi tilbyder også udviklingsmuligheder, og vi skaber rammerne for, at medarbejderne kan være med til at sætte aftryk både på os som virksomhed og de projekter, som vi skaber sammen. 

Vi ved, det er vigtigt at sikre, at vores medarbejdere fungerer i et trygt og behageligt miljø. Siden 2020 har vi således været certificeret efter den internationalt anerkendte standard indenfor arbejdsmiljøledelsessystemer, ISO45001. Før det havde vi certificering efter OHSAS18001 siden 2003.

Vi har fokus på medarbejdertilfredshed og ved, at tilfredse medarbejdere skaber tilfredse kunder. Vi måler derfor på såvel medarbejdertilfredshed som kundetilfredshed med passende intervaller.

Vi har stort set alle kompetencer med i vores projektteams lige fra salgskonsulenter, ingeniører, bygningskonstruktører samt projekt-, produktions-, og montageledere ligesom vi også har egne elinstallatører.

Vi er organiseret med overenskomst under Dansk Byggeri for vores medarbejdere i produktionen. Vi har mange forskellige faggrupper repræsenteret og en fordeling med 50/50 mellem faglært og ufaglært.

Vi er er altid på udkig efter kompetente kollegaer, så hold øje med hjemmesiden for ledige stillinger.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte os via hr@scandibyg.dk.

Som ansøger hos Scandi Byg, gør vi dig opmærksom på følgende:

  • Når du indsender din ansøgning, uanset om det er uopfordret eller til et specifikt stillingsopslag, giver du samtidig samtykke til, at Scandi Byg anvender de indsendte oplysninger til behandling af din ansøgning.

  • Oplysninger modtaget i forbindelse med ansøgninger anvendes udelukkende til rekruttering til Scandi Byg og videregives ikke til nogen tredjepart, men kan blive delt med relevante ledere internt i virksomheden.

  • Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt.

  • Der vil ikke blive indhentet referencer uden dit skriftlige samtykke.

  • I tilfælde af et afslag, vil din ansøgning og dertilhørende dokumenter blive slettet, så snart behandlingen af din ansøgning har fundet sted.

  • I tilfælde af en ansættelse henleder vi din opmærksomhed til vores interne persondatapolitik.

Henvendelser vedr. persondata indsamlet i forbindelse med ansøgninger skal skriftligt ske til hr@scandibyg.dk.
Hvis du mener, at vi behandler dine oplysninger i strid med databeskyttelsesforordningen, kan du klage til Datatilsynet via www.datatilsynet.dk.