Mangler vi dine kompetencer?

 

Scandi Bygs vigtigste ressource er vores dygtige og engagerede medarbejdere

Vi stiller krav til vores medarbejdere, men vi tilbyder også udviklingsmuligheder, og vi skaber rammerne for, at medarbejderne kan være med til at sætte aftryk både på os som virksomhed og de projekter, som vi skaber sammen. 

Vi ved, det er vigtigt at sikre, at vores medarbejdere fungerer i et trygt og behageligt miljø. Derfor valgte vi i 2003 at blive arbejdsmiljøcertificeret efter den internationale standard for arbejdsmiljøledelse, OHSAS 18001.

Vi har fokus på medarbejdertilfredshed og ved, at tilfredse medarbejdere skaber tilfredse kunder. Vi måler i lighed med resten af MT Højgaard-koncernen på såvel medarbejdertilfredshed som kundetilfredshed med passende intervaller.

Vi har stort set alle kompetencer med i vores projektteams lige fra salgskonsulenter, ingeniører, bygningskonstruktører samt projekt-, produktions-, og montageledere ligesom vi også har el- og VVS-installatører.

Vi er organiseret med overenskomst under Dansk Byggeri for vores medarbejdere i produktionen. Vi har mange forskellige faggrupper repræsenteret og en fordeling med 50/50 mellem faglært og ufaglært.

Vi er altid på udkig efter kompetente kolleger. Hold øje med hjemmesiden for ledige stillinger, og ellers er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@scandibyg.dk

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv