Midgård

Klakkehøj 1-3, 2750 Ballerup

Bygherre
Boligforeningen 3B
Entrepriseform
Totalentreprise
Arkitekt
Arkitema Architects
Areal
2165 m²
“Flere boliger til almindelige mennesker” - det var filosofien bag kommunalbestyrelsens godkendelse af opførelsen af et helt nyt boligområde bestående af 20 almene familieboliger i bykvarteret Østerhøj i det nordlige Ballerup.

Boligforeningen 3B udbød opgaven i begrænset udbud efter forudgående indbydelse, og Scandi Byg vandt licitationen. 

Boligerne er opført som to- og treetagers rækkehuse med forskellige boligtyper på 64 m² - 115 m². Alle boliger har egen indgang i stueetagen, egen forhave mod ankomstsiden og lille terrasse mod gadesiden. Boligerne i tre etager har også en stor sydvendt terrasse på 1. eller 2. sal. 

Alle rum fremstår i lyse farver, gulve i hvidpigmenteret lamelparket i ask og badeværelser med klinker på vægge og gulv. Facaderne er udført i vedligeholdelsesfri materialer med Røben tegl på klink i varme farver, lyse gennemfarvede fibercementplader på de tilbagetrukne facader og antracitgrå træ-alu vinder og døre. 

På grundens nordlige del er der anlagt et parkeringsområde, og mellem dette og de private forhaver er der udlagt et fælles haverum med stiforbindelser og opholdszoner / legeplads. Ved stiforbindelserne er der fælles cykelstativer, og i overgangen fra de private haver til det fælles haverum er der opført depot-skure til hver bolig. 

Byggeriet er udviklet med fokus på energi og bæredygtighed og lever op til Bygningsklasse 2020 iht. BR10. 

Kontakt os