Sejergaardsskolen

Sejergårdsvej 2, 4340 Tølløse

Bygherre
Sejergaardsskolen
Entrepriseform
Totalentreprise
Arkitekt
Scandi Byg
Areal
1.593 m²
”Sejergaardsskolen” er en privatskole med skolefritidsordning, egen musikskole samt en musikefterskole. Samlet er der mere end 550 elever på skolen.

Skolen havde brug for en udvidelse og Scandi Byg vandt licitationen på nedrivning af eksisterende bygninger samt opførelse af 16 helt nye klasselokaler. Byggeprocessen skulle gennemføres som totalentreprise og bygherre fravalgte at inddrage yderligere rådgivere. 

Byggeriet fremstår som tre separate bygninger i hhv. et og to plan med facader udført i en kombination af planeternit og træbeklædning. Store vinduespartier sikrer optimale lysforhold i alle lokaler. Indretningen er disponeret med mange fleksible rum, som lægger op til nye og spændende undervisningsformer. 

Træbeton på lofterne og lydisolerede foldedøre mellem alle klasselokaler giver optimale lydforhold og med CO2 styret ventilation er man sikret et godt indeklima. Næsten alle lokaler har adgang til eget grupperum ligesom der er klargjort til den it-baserede fremtid. 

Byggeriet er udført med fokus på energi og bæredygtighed og lever op til kravene i Lavenergiklasse 2015. 

Bygherre udtaler: ”I forhold til samarbejdet har vi oplevet en god sparring omkring indretning af lokalerne, en stor hjælp i forhold til sagsbehandling ved Holbæk Kommune samt en stor gennemskuelighed i forhold til økonomi og projektplanlægning gennem hele forløbet. Vi har kort og godt oplevet en meget stor professionalisme i vores møde med Scandi Bygs medarbejdere og jeg kan kun give dem mine allerbedste anbefalinger.”