Enghaveskolen

Roesskovsvej 125, 5200 Odense V

Bygherre
Fyns Amt
Entrepriseform
Hovedentreprise
Arkitekt
Lars Edmunds Tegnestue
Areal
3 x 154 m2
Arkitektfirmaet Lars Edmunds Tegnestue har på smuk vis forstået at harmonere de tre institutioner med den skrånende naturgrund

Facaden mod det grønne virker nærmest svævende. Byggeriet fremstår kubistisk med sine stramme linier, store rektangulære vinduer og den sortmalede facadebeklædning. Indvendigt opleves byggeriet lyst og venligt med tæt kontakt til naturen. 

For at sikre gode adgangsforhold er indgangspartiet udført i niveau med fortov og vej. Institutionen er inddelt i tre selvstændige enheder, hver med tre opholdsrum, hvoraf det ene har integreret køkken. Fra entréen er der adgang til garderobe og toiletter. 

Bygningen er udført med skjult tagkonstruktion, vandret bræddebeklædning på facader, opdelt med lodrette galvaniserede stålprofiler og store vinduespartier, der flot løber helt til tagkant. Bygningerne er monteret på synlige limtræsbjælker lagt på punktfundamenter.

Kontakt os