Grøndalsvænge allé

Grøndalsvænge Allé, 2720 Vanløse

Bygherre
Københavns Kommune
Entrepriseform
Totalentreprise
Arkitekt
ONV Arkitekter
Areal
1348 m2
Scandi Byg har i licitation vundet totalentreprisen på opførelsen af institutionen i Grøndalsparken. Byggeriet, der er præmieret, er gennemført i samarbejde med ONV Arkitekter for Københavns Kommune.

En længe, en loggia og en stor trappe er de helt enkle elementer, der skaber gode rammer. Bygningen har en klar grundplan i to etager. Langs facaden mod nord ligger en gang med garderober og adgang til stuerne. En mindre forskydning i grundplanen udnyttes til gangparti. Badeværelser og køkken er placeret centralt i bygningen, og mod syd ligger stuerne med individuelle udgange til loggiaen. Både trappe og loggia er en integreret del af huset i hele husets længde, som giver mulighed for mange opholds- og aktivitetsmuligheder og skaber en god balance mellem inde og ude. 

Facaden mod nord udført i sort træbeklædning med lange lave vinduer i knaldgule nicher, som understreger bygningens længde. Facaden mod syd består af to store glaspartier, hvor kvadratiske felter med gyldne trælister monteret på loggiaen giver dybde, variation og tilfører et japansk præg. Indvendigt veksler gulvbelægningen mellem vinyl og linoleum. Væggene er udført i gips med glasfilt.

Kontakt os