Ellepilen

Ellebjergvej, 2500 Valby

Bygherre
Københavns Kommune
Entrepriseform
Totalentreprise
Arkitekt
ONV Arkitekter
Areal
450 m²
Mellem de små svenske træhuse, som er fundamentet i ”Lejren” ved Ellebjergvej i Valby, har Scandi Byg for Københavns Kommune, sammen med ONV Arkitekter, opført 450 m2 udvidelse af institutionen Ellepilen.

Huset er opført omkring en stor gammel bevaringsværdig Ellepil som stolt troner op gennem bygningens tag, og giver et flot samspil mellem byggeri og natur. Det huser 3 vuggestuegrupper, liggehal, fælleasareal, personalestue samt et flot produktionskøkken. 

Inde er overfladerne holdt i lyse farver - og det er udsigten gennem de store vinduespartier mod legepladsen og de flotte træer der, sammen med møbler og legetøj, giver farverne til de lyse rum. I grupperummene er der brede vinduer i børnehøjde, hvor børnene kan vinke farvel til mor og far og sidde i vindueskarmen og følge verden udenfor.

Facaderne er selvfølgelig beklædt med svenskrød bræddebeklædning, lige som vinduerne også er røde, så bygningen falder godt ind i det omkringliggende område. 

Kontakt os