Gaardhaverne

Skjeberg Alle, Høje Taastrup

Bygherre
MT Højgaard Projektudvikling
Entrepriseform
Totalentreprise
Arkitekt
Holscher Nordberg Architects
Areal
4.138 m²
I totalentreprise har Scandi Byg opført 38 svanemærkede ejerboliger fordelt på to etaper centralt beliggende på Skjeberg Allé, Høje Taastrup. Grundet popularitet hos bygherre og boligkøbere er Gaardhaverne udvidet med etape 3 bestående af 14 ekstra rækkehuse.

Rækkehusene er i 2 plan og varierer i størrelsen 106-111 m2. Alle boligerne har egen privat terrasse, 3 værelser, åbent køkken og rummelig stue med store vinduespartier, der giver et effektivt lysindfald til boligens opholdsrum.

Rækkehusene er som de første i Danmark beklædt med Autumn skifer, der kommer 150 km sydvest for Sao Paulo i Brasilien. Mellem boligerne er der etableret fælles grønne gårdhaver, der fungerer som bebyggelsens omdrejningspunkt, indbyder til leg og afslapning og trækker naturen tæt på hjemmet.

Som en del af Scandi Bygs standard for boligbyggerier er Gaardhaverne Svanemærket-certificeret. Således har der i opførelsen af rækkehusene været fokus på at sikre boligens fremtidige værdi med udgangspunkt i nøje udvalgte materialer af høj kvalitet, herunder bæredygtighedscertificeret træ til de bærende konstruktioner, bæredygtig løsning til byggeprocessen og boligernes indeklima.

Boligerne i Gaardhaverne er alle svanemærkede og karakteriseres derfor af bæredygtighed og energieffektivitet.