Engdraget

Hvedevej, Tidselbjerget, 4200 Slagelse

Bygherre
Slagelse Boligselskab
Entrepriseform
Totalentreprise
Arkitekt
Arkitema Architects
Areal
13.292 m2
I Slagelses nye bydel Tidselbjerget har Scandi Byg som totalentreprenør opført 126 almene boliger for Slagelse Boligselskab

Efter en effektiv og hurtig byggeproces på kun 13 måneder har Scandi Byg afleveret projektet Engdraget, der består af 126 almene boliger og et fælleshus med festsal, gæsteværelse, værksted samt orangeri. Projektet blev afleveret en måned før tid som resultat af Scandi Bygs industrielle byggemetode og et godt samarbejde med bygherren og rådgivere.

Allerede inden kontraktens indgåelse blev der afholdt en todages workshop, hvor Scandi Byg samledes med Slagelse Boligselskab, Arkitema Architects, bygherrerådgiver og andre parter i projektet for at forventningsafstemme. De tidligere afklaringer omkring alt lige fra kvalitet og pris til tidsforløb og de mindre detaljer resulterede i en åben proces med god kommunikation og tryghed for bygherren.

Rækkehusene er placeret i seks stænger i to etager varierende i størrelserne 89-113 m2. Alle rækkehusene har små forhaver samt haver/terrasser. Boligerne er udlejet til en blanding af singler, seniorer, par og børnefamilier, som alle ønsker at engagere sig i og tage medejerskab for Engdragets sociale og bæredygtige udvikling. 

Engdraget har modtaget Slagelse Kommunes Bygningspræmiering for sit høje ambitionsniveau, hvad angår både arkitektur og nye rum for fællesskaber.