Domino – en bolig for alle

29 oktober, 2018

Vi har samlet alle vores gode erfaringer fra de seneste 10-15 år med boligbyggeri og lancerer nu et helt nyt boligkoncept

Med Domino-konceptet ønsker vi, at flere familier og andre boligsøgende kommer tættere på muligheden for at leve ”det gode liv” i de rette rammer.

Domino er et boligkoncept, vi i Scandi Byg har arbejdet på gennem længere tid. Tanken med Domino er at give tilbage af den erfaring, vi i løbet af de seneste 10-15 år har høstet omkring udvikling og opførelse af gode og fleksible familieboliger i høj kvalitet. Erfaringer tilegnet via tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder samt med en lang række af Danmarks ledende arkitektvirksomheder inden for feltet.

Med Domino tilbyder vi gennemtænkte, fleksible boliger i varierende størrelser til konkurrencedygtige priser.

Boligerne er alle designet med henblik på størst mulig bokvalitet og funktionalitet pakket ind i et tidløst og fleksibelt system og design med regulære, anvendelige rum. Samtidig giver en lang række af tilvalg dig mulighed for selv at sætte dit individuelle præg på slutproduktet.

Med Domino høster du fordelene ved vores vartegn, det industrielt fremstillede modulbyggeri, uden at gå på kompromis med god arkitektur.

I lighed med vores andre boligbyggerier, vil Domino-boligerne naturligvis blive svanemærket.

Du kan læse mere om tankerne bag Domino-konceptet og de enkelte boliger i brochuren – download den her.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Domino eller vores andre løsninger, er du velkommen til at kontakte Salgschef Jess Juul Nicolaisen: 4054 8354 eller jni@scandibyg.dk.

LAD OS SAMMEN TÆNKE BOLIGEN I NYE RAMMER

Kontakt os