Dansk Revision

Tomsagervej 2, 8230 Åbyhøj

Bygherre
Develup A/S
Entrepriseform
Hovedentreprise
Arkitekt
---
Areal
1100 m2
Nye eksklusive kontorlokaler i nybygget 1. sal på eksisterende betonbygning. Kvalitet i materialevalget fra inderst til yderst, tilsat en lang række lækre detaljer.

Stavparket i olieret asketræ i kantineområdet, tæpper i kontorerne. Hvide nedhængte lofter med ventilationen gemt væk over lofterne. Belysningen kommer fra indbyggede armaturer, styret med PIR sensorer. Letheden i indretning og miljø understøttes af flere indvendige glas-skillevægge. Øvrige vægge er med hvidmalet filt. Rummene i midten af bygningen får dagslys fra ovenlysfelter. 

 

Udvendigt er overbygningen beklædt med glas og mørk grå eternit. Vinduerne er sorte træ/alu - med støjdæmpende lydglas mod trafikeret vej. Endvidere el-betjent solsafskærmning. 

Al svagstrøm i kontorlokalerne er trukket i kabelbakker - forberedt for eventuelle fremtidige forandringer. 

Kontakt os