Svanemærket til Gaardhaverne

20 maj, 2020

Vores rækkehusprojekt Gaardhaverne i Høje Taastrup har i dag fået overrakt licensbevis med Svanemærket af Martin Fabiansen, direktør i Miljømærkning Danmark

Vi har gjort det let for kunderne at få et certificeret bæredygtigt byggeri ved at gøre Svanemærket til standard i Scandi Byg. Det betyder, at vi ikke skal starte forfra på hvert nyt projekt, men allerede har gjort al forarbejdet, så vores materialer og byggeprocesser på forhånd er screenet og godkendt til Svanemærket.

Vi opfører Gaardhaverne for MT Højgaard, som ser en stor fordel i at kunne tilbyde boligkøberne svanemærkede boliger:

”Svanemærket er vores dokumentation for, at vi har tænkt os om, at vi har fokus på at reducere ressourceforbruget, på at skabe god kvalitet og holdbarhed – samt på at skabe et sundt indeklima for de kommende familier,” siger Christina Jørgensen, Direktør, PU & OPP hos MT Højgaard, som havde inviteret beboerrepræsentant Rezkar Derki med til dagens overrækkelse.

Og de svanemærkede rækkehuse er populære: Gaardhaverne består indtil videre af 38 svanemærkede boliger, men bliver på grund af stor efterspørgsel nu udvidet med 14 ekstra boliger.

Du kan læse mere om Gaardhaverne på www.gaardhaverne.dk og på Facebook-siden ’Gaardhaverne – svanemærkede rækkehuse’.

Hvis du har spørgsmål til vores svanemærkede byggerier, er du velkommen til at kontakte Salgschef Jess Nicolaisen på telefon 4054 8354 eller jni@scandibyg.dk.

Kontakt os