Svanemærkede boliger

27 juni, 2019

I denne uge afleverer vi svanemærkede boliger til de nye og meget spændte boligejere i det bæredygtige bofællesskab EcoVillage Skråningen i Lejre ved Roskilde.

Beboerne har fulgt byggeriet tæt og har undervejs besøgt vores produktion i Løgstør for at se de næsten-færdige boliger på fabrikken. Så begejstringen var stor ved nøgleoverdragelsen, og de gik straks i gang med at indrette altaner med blomsterkrukker og tage mål til gardiner.

Den første etape af Skråningen består af 46 svanemærkede rækkehuse og et stort fælleshus opført i moduler med både bærende konstruktioner og facader i træ.

Projektet er opført i samarbejde med EcoVillage og CASA som totalentreprenør, og det er det første af mange kommende bæredygtige EcoVillage-byggerier.
Salget af Skråningen II er i gang, og der er allerede solgt godt 40% af de 53 boliger i næste etape. Byggeriet af Skråningen II forventes at gå i gang til efteråret.
Læs mere om Skråningen II.

Hvis du har spørgsmål til vores modulbyggeri og svanemærkede boliger, er du velkommen til at kontakte Salgschef Jess Nicolaisen: +45 4054 8354 eller jni@scandibyg.dk

Kontakt os