Svanemærkede boliger til EcoVillage

21 august, 2018

Scandi Byg skal producere og montere 46 svanemærkede boliger til bofællesskabet Skråningen i Lejre

EcoVillage har udviklet et koncept for bofællesskaber i bæredygtige økolandsbyer, hvor fokus er på socialt fællesskab og miljøhensyn. Beboerne kommer blandt meget andet til at kunne nyde godt af økologisk fællesspisning, deleelbil, hønsegård og en smuk natur lige uden for døren.

Da vi i Scandi Byg har mange års erfaring med bæredygtigt byggeri og som standard tilbyder svanemærkede boliger, er vi den oplagte partner til at producere og montere de 46 boliger og fælleshus. I samarbejde med EcoVillage, totalentreprenøren CASA A/S og arkitektfirmaet Vandkunsten har vi færdigbearbejdet projektet, så det er optimeret i forhold til økonomi, bygbarhed og bæredygtighed.

Vi monterer naturligvis Skråningen som modulbyggeri og med såvel de bærende konstruktioner som facader i træ. Boligerne bliver bygget efter lavenergistandarden Bygningsklasse 2020, og de vil blive isoleret med papiruld og få installeret varmepumper.Produktionen af boligmodulerne går i gang til oktober på vores fabrik i Løgstør, og de kommende ejere kan flytte ind i deres nye bofællesskab til maj næste år.

Projektet består af 46 boliger i varierende størrelser samt fælleshus på 600 m2 og poolhus.

Skråningen i Lejre er det første af flere bæredygtige bofællesskaber, som EcoVillage planlægger at etablere rundt om i Danmark.

Du kan læse mere om EcoVillage og projektet Skråningen her.

Hvis du vil vide mere om vores modulbyggeri og svanemærkede boliger, er du velkommen til at kontakte Salgschef Jess Juul Nicolaisen på jni@scandibyg.dk eller telefon 4054 8354.

Kontakt os