Spændte beboere på fabriksbesøg

22 november, 2018

Vi har haft besøg på fabrikken af de kommende beboere i den nye bæredygtige økolandsby EcoVillage Skråningen.

Begejstringen var stor, da Claus og Susanne, Iben og Christian, Camilla og de andre beboere blev budt velkommen til deres nye hjem og fik mulighed for at gå rundt i de næsten færdige huse i vores tørre produktionshal langt fra byggepladsen i Lejre.

Deres entusiasme og engagement var simpelthen så smittende for os i Scandi Byg, og vi glæder os til at aflevere deres svanemærkede boliger til dem.

EcoVillage er et koncept for bofællesskaber i bæredygtige økolandsbyer, hvor fokus er på socialt fællesskab og miljøhensyn, og Skråningen er den første af flere bebyggelser rundt om i Danmark.
Beboerne kommer blandt meget andet til at kunne nyde godt af økologisk fællesspisning, deleelbil, hønsegård og en smuk natur lige uden for døren.

Da vi i Scandi Byg har mange års erfaring med bæredygtigt byggeri og som standard tilbyder svanemærkede boliger, er vi den oplagte partner til at producere og montere de 46 boliger og fælleshus til Skråningen. I samarbejde med EcoVillage, totalentreprenøren CASA A/S og arkitektfirmaet Vandkunsten har vi færdigbearbejdet projektet, så det er optimeret i forhold til økonomi, bygbarhed og bæredygtighed.

Du kan læse mere om EcoVillage og projektet Skråningen her.

Hvis du vil vide mere om vores modulbyggeri og svanemærkede boliger, er du velkommen til at kontakte Salgschef Jess Juul Nicolaisen på jni@scandibyg.dk eller telefon 4054 8354

Kontakt os