Scandi Byg har fået den højeste ISO-standard inden for arbejdsmiljø

28 september, 2020

Medarbejdere udgør kernen i en virksomhed, og medarbejdernes trivsel er således helt afgørende for at have en god forretning. Derfor er vi hos Scandi Byg stolte over nu at have fået ISO 45001-certifinceringen, som er den nyeste og højeste ISO-standard inden for arbejdsmiljø.

Hos Scandi Byg har vi altid sat arbejdsmiljø højt på dagsordenen og prioriteret det med løbende opfølgning, tilretninger og nye værktøjer på området. Det har betydet, at vi nu har opnået ISO 45001-certificeringen, som er den højeste ISO-standard inden for arbejdsmiljøledelsessystemer.

Standardens krav og vejledninger sørger for, at medarbejdernes fysiske og psykiske trivsel prioriteres højt ved hjælp af systematisk evaluering og læring på arbejdsmiljøområdet.

Og vi er naturligvis meget stolte over nu at have opnået det store kvalitetsstempel. Det viser nemlig, at vi er lykkedes med vores daglige arbejde både på kontoret, i produktionen og ude på byggepladserne.

Fakta om certificeringen
ISO 45001 er en international standard for arbejdsmiljøledelse og er et internt ledelsessystem, der sikrer et ansvarligt og sundt arbejdsmiljø. Systemet giver blandt andet en struktureret tilgang til risikovurderinger og er medvirkende til at skabe sikre rammer på arbejdspladsen.

Kontakt os