Modulproducent indgår i samarbejde om nyt Construction Technology-magasin

10 juni, 2021

For Scandi Byg er det vigtigt at bidrage med viden og erfaringer fra byggebranchen, og derfor er virksomheden blevet indbudt til et partnerskab med ConTech Lab om udgivelsen af det nye magasin ConTech 2021 i Børsen. Magasinet har et dedikeret fokus på digitalisering og ny teknologi i byggeriet som midler til en mere effektiv og bæredygtig anlægs- og byggebranche – og her kan Scandi Byg i høj grad bidrage.

ConTech Lab, der er et netværk bestående af Molio, Realdania og Industriens Fond, har netop udgivet et nyt magasin kaldet ConTech 2021 i Børsen, der har til formål at samle bygge- og anlægsbranchen til fordybelse og vidensdeling på tværs af hele økosystemet. I forbindelse med tilblivelsen af magasinet søgte ConTech Lab stærke partnere, der kunne bidrage med viden og praktiske erfaringer – og med en vision om at sætte standarden for fremtidens byggeri med en innovativ og bæredygtig byggeproces var Scandi Byg en oplagt partner til det nye magasin.

- Hos Scandi Byg har vi et stort fokus på at styrke virksomhedens innovation og bæredygtighed gennem øget digitalisering af vores produkter og processer, og vi vil være med til at sætte nye standarder for automatisering via en industrialiseret tankegang. Derfor takkede vi med det samme ja til ConTech Labs invitation om at blive partner i det nye magasin, hvor vi kan dele vores erfaringer, siger salgsdirektør i Scandi Byg, Jesper F. Hoffmann.

Teknologi kan øge bæredygtigheden
Som partner i det nye magasin tager Scandi Byg del i det redaktionelle miljø, hvor virksomheden kan dele sine erfaringer med bæredygtigt byggeri og synliggøre sit fokus på digitalisering og ny teknologi. Samtidig tager Scandi Byg også del i produktionsomkostningerne sammen med udvalgte stærke partnere, der repræsenterer byggeriet på tværs af værdikæden:

- Det er spændende at være en del af det nye magasin, der er med til at sætte dagsordenen for digitalisering i byggeriet. Det er et yderst aktuelt emne, og en øget brug af teknologi kan bidrage til en mere effektiv byggeproces eksempelvis i forhold til at reducere materialespild. Digitalisering kan derfor blive en vigtig løftestang for at opnå et mere bæredygtigt byggeri, og vi glæder os over, at vi kan bidrage til den dagsorden, lyder det fra Jesper F. Hoffmann.

ConTech 2021 er netop udkommet i Børsen og kan læses her.

Kontakt os