Endnu en AlmenBolig+ ordre

10 juni, 2014

Scandi Byg udvider samarbejdet med KAB om AlmenBolig+

Scandi Byg har vundet endnu en ordre på 35 boliger til KAB i AlmenBolig+ konceptet.

Projektet skal opføres i Jyllinge, og er baseret på det byggesystem, som vi har udviklet i forbindelse med andre AlmenBolig+ projekter. Systemet udmærker sig ved en høj grad af fleksibilitet, der gør det muligt at tilpasse boligerne til mange forskellige grunde - både et meget landskabeligt område som i Jyllinge men også et nybygget boligkvarter i byen.

Systemet er i tidligere projekter sat sammen til både rækkehuse og kuber i to til fire etager, men til grunden i Jyllinge har vi udviklet en ny type hus – en supervilla bestående af 5 boliger, sammensat som rækkehuse men samlet under ét tag.

Boligerne er i fire forskellige størrelser fra 93 til 130 m2 og i helholdsvist et og to plan med adgang til terrasser.

Ruminddelingen er fleksibel fra en fuldstændig åben planløsning til maksimum 4 værelser, og eventuelle skillevægge kan fjernes igen, så boligerne kan tilpasses den typiske families vekslende ønsker og krav over tid. Eksempelvis kan 1-plans boligerne med fri adgang fra terræn omdannes fra familieboliger til deciderede ældreboliger, hvilket både er en fremtidssikring for den enkelte lejer og en bæredygtig løsning for boligforeningen.

Fleksibiliteten i de varierende boligstørrelser og indretningsmuligheder sikrer dermed, at forskellige grupper kan finde sig til rette i vores AlmenBolig+ byggerier.

I udformningen af projektet har vi haft særligt fokus på at indpasse bebyggelsens arkitektur i den parklignende Jyllinge-grund med store gamle træer og en lille sø.

De i alt 7 supervillaer ligger frit i det kuperede terræn, og såvel grønne tage som varierende uderum er med til at sikre sammenhæng mellem natur og arkitektur.

Boligerne opføres som lavenergi i Bygningsklasse 2020, og vi har især ønsket at sikre de fremtidige beboere et optimalt indeklima med et minimalt energifor¬brug og enkel drift og vedligehold.

Vi har vundet totalentreprisen i licitation i samarbejde med ONV Arkitekter, JAJA architects og Bascon. Tildelingskriteriet var ”det økonomisk mest fordelagtige bud”, og i bedømmelsen blev der lagt vægt på byggesystemet, pris og samarbejde.

I 2013 vandt vi Rammeaftale 4 til AlmenBolig+ efter at have opført 520 boliger under konceptets første rammeaftale i årene forinden. Den seneste rammeaftale omfatter ca. 400 boliger, som stadig er under projektering, og projektet til Jyllinge vil blive indpasset i denne aftale.

Hvis du vil vide mere om vores AlmenBolig+ projekter, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Thomas Raunsbæk: 98 67 25 00.

Kontakt os