Domino - En bolig for alle

 

Med Domino ønsker vi, at flere familier og andre boligsøgende kommer tættere på muligheden for at leve ”det gode liv” i de rette rammer

Domino tilbyder gennemtænkte, fleksible boliger i varierende størrelser til konkurrencedygtige priser. Vi har samlet alle vores erfaringer fra mange års udvikling og opførelse af boliger og optimeret dem i vores eget boligkoncept Domino.

Boligerne er alle designet med henblik på størst mulig bokvalitet og funktionalitet pakket ind i et tidløst og fleksibelt system og design med regulære, anvendelige rum. Samtidig giver en lang række af tilvalg dig mulighed for selv at sætte dit individuelle præg på slutproduktet.

Med Domino høster du fordelene ved vores vartegn, det industrielt fremstillede modulbyggeri, uden at gå på kompromis med god arkitektur.

Navnet Domino kommer af det latinske DOMI NOSTRAE, eller på dansk VORES HJEM - de første seks bogstaver bliver til DOMI-NO. Navnet relaterer til familiens hjem, men rækker videre ud mod spillet af samme navn med brikker (moduler), der stilles i formation.

Domino-boligen

Dominos fem boligtyper tager afsæt i gennemtænkte og fleksible planløsninger med funktionelle sammenhænge mellem boligernes forskellige rum. 

Med udgangspunkt i basismodulet består hver Domino-bolig af ét til flere moduler, der monteres parallelt og ovenpå hinanden. Dette gør det muligt at variere sammensætningen af boligtyper inden for bygningskroppen samt for den samlede bebyggelse. 
Forskellige taghældninger og et stort udvalg af facadebeklædning giver gode muligheder for at variere det arkitektoniske udtryk.
Boligerne kan dermed sammensættes på mange måder og tilpasses forskellige byggegrunde, hvad enten de ligger i urbane eller landlige omgivelser.

Med adgang til første sal via den udvendige trappe kan der inden for konceptet etableres boliger i op til tre etager uden brug af elevator. 

Med Domino lægger vi op til et setup, hvor vi optræder som Totalentreprenør. Konceptet kan dog også blot fungere som inspiration, og vi indgår gerne i et tæt samarbejde med din arkitekt og øvrige rådgivere om udviklingen af et konkret projekt.

Jo før vi bliver involveret i projektet, des bedre kan vi i fællesskab skabe de mest optimale løsninger til gavn for både proces, arkitektur og totaløkonomi.

Domino består af fem boligtyper, der kan sammensættes i forskellige kombinationer.

Boligtype 1

Bruttoareal: 100 m2

Stueplan

Boligtype 1

Bruttoareal: 100 m2

1. sal

Boligtype 2

Bruttoetageareal: 100 m2

Boligtype 3

Bruttoetageareal: 75 m2

Boligtype 4

Bruttoetageareal: 50 m2

Boligtype 5

Bruttoetageareal: 25 m2

Din garanti for en bæredygtig bolig

Vi har gjort det nemt for dig at vælge en dokumenteret bæredygtig løsning for dit nye byggeprojekt, da vi leverer svanemærkede boliger som standard. Svanemærket er et genkendeligt forbrugermærke med en høj grad af troværdighed, hvilket gør det let for kommende beboere at tage et aktivt valg i forhold til sundhed og klima.

Domino er naturligvis svanemærket.