Nyt Aalborg Universitetshospital

10 maj, 2014

Scandi Byg har opført administrations- og mandskabsfaciliteter til byggepladsen.

Scandi Byg har netop afleveret fire bygninger på i alt 3.300 m2 til byggepladsen for det nye universitetshospital i Aalborg, efter vi vandt hovedentreprisen i en licitation i oktober 2013.

Bygningerne indeholder bl.a. omklædning og kantine til de håndværkere, der skal opføre det nye hospital, administrationsbygninger til byggeledelsen og entreprenører samt udstillingslokaler, hvor byggeriet kan følges.

Selvom der er tale om midlertidige faciliteter, opfylder bygningerne alle krav til permanet byggeri, og de overholder Lavenergiklasse 2015. 
Store dele af byggeriet er desuden opført, så det efterfølgende kan flyttes og integreres i det endelige hospitalsbyggeri.

Faciliteterne er i første omgang dimensioneret til 300 personer, men de er udført, så de forholdsvist enkelt kan udvides i takt med, at op mod 900 mennesker får deres gang på byggepladsen, inden hospitalet skal stå færdigt i 2020.

Scandi Byg her dermed i samarbejde med bygherre indarbejdet en høj grad af fleksibilitet i projektet.

Har du spørgsmål til vores byggeri i Aalborg, eller vil du vide mere om vores koncept med industrielt fremstillet modulbyggeri, kan du kontakte Salgs- og tilbudschef Flemming Dalgaard på telefon 40 76 25 00.

Kontakt os