Lyngholmskolen

Undervisning og SFO

 • Størrelse: 3.000 m²
  Bygherre: Furesø Kommune
   
 • Projektadresse:
  Lyngholmskolen
  Hvilebækgårdsvej 1
  3520 Farum

Scandi Byg har på rekordtid opført den nye Lyngholmskole, der skal rumme sammenlægningen af Bybækskolen og Stenvadskolen i Furesø Kommune med op til 800 elever.

Lyngholmskolen - facade

Det omfattende projekt består af såvel en lettere modernisering af Stenvadskolens eksisterende byg- ninger som en nyopført udbygning på 3.000 m², der bl.a. indeholder 12 klasseværelser, 4 hjemmeområder, 3 indskolingsklasser, mediatek, skolefritidsordning samt nyt lærerværelse. Nybygningen er udført med rum- store præfabrikerede byggemoduler fra Scandi Byg A/S.

Furesø Kommune er en af landets klimakommuner. Energien er derfor i højsædet - energiklasse 1 - og energiomkostningerne er reduceret til kun 1/3 i for- hold til de oprindelige skolebygninger fra 80’erne. Dette er opnået ved effektiv isolering, jordvarme og energirigtig belysning med sparepærer og bevægelsessensorer.

Lyngholmskolen - klasseværelse

Arkitekturen går i naturlig forlængelse af en lettere ombygget administrationsbygning fra 1990 - og det samlede skolebyggeri fremstår således som en harmonisk - og fortsat landsbyagtig - helhed. Enkelt, smukt og tilgængeligt.

Den nye skoletilbygning er opført pa° kun 4,5 mdr. fra byggetilladelsen til afleveringen i tæt samarbejde med Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der har sla°et stregerne.