Dansk Revision

Ny overetage

  • Størrelse: 1.100 m²
    Bygherre: Develup A/S
     
  • Projektadresse:
    Dansk Revision
    Tomsagervej 2
    8230 Åbyhøj

Develup - facade

Nye eksklusive kontorlokaler i nybygget 1. sal på eksisterende betonbygning. Kvalitet i materialevalget fra inderst til yderst, tilsat en lang række lækre detaljer.

Loftslys

Stavparket i olieret asketræ i kantineområdet, tæpper i kontorerne. Hvide nedhængte lofter med ventilationen gemt væk over lofterne. Belysningen kommer fra indbyggede armaturer, styret med PIR sensorer. Letheden i indretning og miljø understøttes af flere indvendige glasskillevægge. Øvrige vægge er med hvidmalet filt. Rummene i midten af bygningen får dagslys fra ovenlysfelter.

Udvendigt er overbygningen beklædt med glas og mørk grå eternit. Vinduerne er sorte træ/alu - med støjdæmpende lydglas mod trafikeret vej. Endvidere el-betjent solsafskærmning.

Al svagstrøm i kontorlokalerne er trukket i kabelbakker - forberedt for eventuelle fremtidige forandringer.