Vejle Sygehus

Kontor på ny 7. etage

  • Størrelse: 850 m²
    Bygherre: Vejle Amt
  • Projektadresse:
  • Vejle Sygehus
    Kabbeltoft 25
    7100 Vejle

Vejle Sygehus

”Det umuliges kunst” må være den rette betegnelse for udvidelsen af administrationen på Vejle Sygehus. Sygehuset er opført i beton og stål, dimensioneret til de eksisterende 6 etager. Udvidelser opad var derfor umuligt - og kravet var samtidig, at hverken patienter eller sygehuspersonale måtte udsættes for larm, støv eller byggerod. Og operationen lykkedes - uden driftsforstyrrelser af nogen art på de underliggende etager, der var fuldt funktionsdygtige under hele forløbet.

Vejle Sygehus - kontor

Opgaven er løst af Scandi Byg i samarbejde med arkitektfirmaet C. F. Møllers Tegnestue og Ingeniørfirmaet Søren Jensen. Det færdige resultat er en 850 m² stor udvidelse af administrationen på Vejle Sygehus, udført med præfabrikerede byggemoduler fra Scandi Byg A/S. Kontorerne ankom som 28 færdige moduler og blev monteret på sygehusets tag på bare to dage - klar til adaptering.

Sygehusets nye lette 7. etage er beklædt med samme type aluminiumsplader og indgår visuelt i naturlig forlængelse af den eksisterende bygning. Udvidelsen indeholder kontorfaciliteter, møderum, the-køkken, toiletter og teknikrum.