AlmenBolig+ Rammeaftale 1

AlmenBolig+ er et forsøgsprojekt udviklet af KAB og godkendt af Velfærdsministeriet, som har til formål at etablere en ny generation af billige almene boliger.

  • Størrelse: Cirka 55.000 m²
    Bygherre: KAB, Boligforeningen 3B, Domea, Østjysk Bolig
    Projektadresse: 7 adresser i Danmark
    Arkitekt: ONV Arkitekter

Scandi Byg har i samarbejde med ONV Arkitekter og Bascon udviklet et nyt boligkoncept til AlmenBolig+ Rammeaftale 1, som vi har opført syv steder rundt om i Danmark.

Baggrunden for AlmenBolig+ er, at traditionelt nybyggeri er blevet meget dyrt, både når det drejer sig om opførsel og drift. Ved at tænke i nye og utraditionelle baner er det imidlertid lykkedes os at lave et koncept, der kan opføres med en væsentligt bedre totaløkonomi.

Boligerne produceres som rumstore moduler, der kan kombineres med stor fleksibilitet. Der er ligeledes mange muligheder for udvendig beklædning ligesom indretningen tilpasses individuelle ønsker.

Boligerne er primært i to etager og de tilbydes i fire størrelser:
85 m2, 93 m2, 104 m2 og 125 m2. Boligen på 93 m2 er dog i ét plan og altid placeret i stueetagen, hvilket gør den ældre- og handicapvenlig.

Bebyggelseshøjden varierer fra 1 til 3 etager med hovedvægten lagt på rækkehuse i to etager.

Bebyggelserne er udviklet med fokus på energi og bæredygtighed. De første etaper blev opført som Energiklasse 1 boliger og de efterfølgende som Lavenergiklasse 2015.

Scandi Bygs AlmenBolig+

AlmenBolig+ -forklaret i streger og ord

KAB AlmenBolig+