30 års erfaring med modulbyggeri

– garanti for et resultat i den bedste kvalitet

Vores historie

Scandi Byg a/s blev grundlagt i 1978 af Hans Jørgen Madsen samt tømrer- og snedkermester Niels M. Storvang fra Løgstør, som i 60’erne bl.a. leverede nogle af de mange iskiosker, der stod spredt ud over landet.

Siden da har vi udviklet, systematiseret og produceret modulbyggeri til private og offentlige bygherrer, så vi i dag står med et koncept, der er et godt alternativ til de væsentligt dyrere og mere traditionelle byggemetoder.

År 1978

Hans Jørgen Madsen stifter Midtfjord Træindustri ApS som produktudviklings- og handelsselskab i Løgstør. Niels Møller Storvang er 50% anpartshaver og leverandør af skurvogne til handelsselskabet.

År 1979

Ejerne ønsker at udvide produktsortimentet, og virksomheden skifter navn til Midtfjord Industri Compagni a/s.

År 1981

Midtfjord Industri Compagni opfører 22 bungalows i Saudi Arabien. Husene skal fungere som funktionærboliger for læger og sygeplejersker fra det nærliggende hospital.

År 1984

Virksomheden bliver opkøbt af Højgaard & Schultz (nu MT Højgaard), der gennem længere tid har været en fast samarbejdspartner. Herefter benyttes virksomhedens internationale navn, Scandi Camp a/s.

År 1985

Virksomheden flytter fra Fischersgade til nye, selvopførte faciliteter på Himmerlandsvej.

År 1986

Scandi Camp bygger 300 ferieboliger til Øer Maritime Ferieby - virksomhedens første, helt store projekt.

År 1993-94

Som følge af Balkan-krigen er der stort behov for genhusning af de mange flygtninge, der kommer til Danmark. I samarbejde med Højgaard & Schultz opfører Scandi Camp 52 asyllandsbyer rundt omkring i landet i alt 100.000 m².

Produktionsanlægget gennemgår i denne periode en total modernisering, der sikrer en mere optimal produktion og montage.

År 1999

Scandi Camp opfører sit første permanente boligbyggeri i Danmark – 17 boliger for Lillerød Boligforening. 

Lillerød Boligforening - facade

År 2001

Da Scandi Camp har behov for nye kontorlokaler, er det naturligt at vælge virksomhedens eget koncept. I november 2001 indvies de nye, modulbyggede faciliteter.

Scandi Byg - facade

År 2002

Virksomheden bygger 48 lejligheder til Nuuk Kommune på Grønland. Byggeriet er virksomhedens  første permanente boligbyggeri i tre etager.

Scandi Byg logo 2002

Scandi Camp får fælles logo med moderkoncernen og skifter samtidig navn til Scandi Byg a/s.

År 2010

Scandi Byg logo 2010

På baggrund af et ønske om en skærpet profil ajourfører vi vores visuelle identitet og implementerer et nyt logo baseret på de samme værdier, men blot lidt skarpere.