30 års erfaring med modulbyggeri

– garanti for et resultat i den bedste kvalitet

Scandi Byg a/s

Fleksibel produktion – kompetente medarbejdere.

Scandi Byg er et velkonsolideret datterselskab i Danmarks største entreprenørkoncern, MT Højgaard a/s. Virksomheden er beliggende i Løgstør, cirka 50 km fra Aalborg.

Scandi Bygs speciale er fremstilling af rumstore moduler, der samles og monteres på byggepladsen.

Vores forretningsområder er industrialiseret modulbyggeri af kontorer, boliger, institutioner, skoler samt forskning- og laboratoriefacilitieter.

Vi bygger både som underentreprenør, hovedentreprenør og totalentreprenør. Det betyder, at vores kunder kan få en partner, som også tager sig af beplantning, belægninger, tilkørselsforhold, parkeringsanlæg m.v.

Mandskabsmoduler, pavilloner og mobilvogne sælges og markedsføres i
SB Modul regi. SB Modul er et selvstændigt brand under Scandi Byg, og produkterne har derfor samme høje krav til kvalitet og funktionalitet.

Vi beskæftiger godt 350 medarbejdere i vores administration og produktion.

Vi råder over ca. 14.000 m² produktionsareal – alt sammen under tag. Produktionen er opdelt i fire produktionslinjer, der sikrer stor fleksibilitet. Herudover har vi snedkeri, malerværksted og smedje. Vi kan dermed tilbyde en samlet produktionskapacitet på 100.000 m² færdigt byggeri årligt.

Produktionen understøttes af et kompetent og velfungerende medarbejderteam bestående af salgskonsulenter, ingeniører og bygningskonstruktører samt projekt-, produktions- og montageledere, ligesom vi i huset har elinstallatører, vvs-installatører m.v.. Deres store erfaring er i høj grad med til at sikre vejen frem mod det bedst mulige resultat.